Iohannis: Criza politică s-a terminat, dar celelalte crize - nu

Criza politică s-a terminat, dar celelalte crize - nu, le-a spus Klaus Iohannis noilor miniştri. „A fost nevoie să se treacă peste multe orgolii, pentru a găsi punctele comune”, spune şeful statului.

379 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Criza politică s-a terminat, dar celelalte crize - nu

Iohannis: Criza politică s-a terminat, dar celelalte crize - nu

„Vă felicit. Criza politică s-a terminat. Dar celelalte crize - nu. Şi nici problemele nu au dispărut, pandemia nu s-a terminat, criza energetică nu s-a terminat -capătă doar noi forme. Bugetul pe acest am va trebui rectificat. Oamenii aşteaptă plata salariilor şi a pensiilor la timp. Multe alte lucruri se cer rezolvate urgent. Pentru toate acestea e nevoie de un guvern solid, cu o majoritate consistentă în Parlament. Acum există acest guvern”, a spus Klaus Iohannis.

El spune că noul guvern trebuie să fructifice şi oportunităţile oferite, inclusiv de PNRR.

„Toată lumea aşteaptă măsuri consistente pentru a garanta o creştere economică, pentru a creşte salariile şi pensiile. Şi pentru toate acestea, pentru a fructifica aceste oportunităţi este nevoie de un guvern puternic, bine condus. Nu a fost simplu. Cred că nu-şi imaginează nimeni că a fost simplu ca într-o coaliţie să vină partide care până mai ieri s-au luptat unul împotriva celuilalt. A fost nevoie să se treacă peste multe orgolii pentru a găsi punctele comune şi pentru a ajunge la votul de azi. Aşteptările sunt mari. Românii aşteaptă să vă apucaţi şi să rezolvaţi problemele enunţate în programul de guvernare. Lumea s-a săturat de crize, de promisiuni. Oamenii vor să vadă fapte, rezultate”, conchide Klaus Iohannis.

Membrii guvernului Ciucă au depus, joi, jurământul de învestitură în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
miniştri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici