Iohannis, cu ocazia împlinirii a 141 de ani de la înfiinţarea PNL: Cetăţenii României aşteaptă de la Partidul Naţional Liberal să fie schimbarea pe care şi-o doresc

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi un mesaj liberalilor, cu ocazia împlinirii a 141 de ani de la înfiinţarea partidului, spunându-le că cetăţenii României aşteaptă de la PNL schimbarea pe care şi-o doresc.

385 afișări
Imaginea articolului Iohannis, cu ocazia împlinirii a 141 de ani de la înfiinţarea PNL: Cetăţenii României aşteaptă de la Partidul Naţional Liberal să fie schimbarea pe care şi-o doresc

Iohannis, cu ocazia împlinirii a 141 de ani de la înfiinţarea PNL: Cetăţenii României aşteaptă de la Partidul Naţional Liberal să fie schimbarea pe care şi-o doresc (Imagine: Codrin Prisecaru / Mediafax Foto)

"Cetăţenii României de astăzi ca şi cei de ieri vă privesc şi aşteaptă să fiţi schimbarea pe care şi-o doresc. România are astăzi nevoie mai mult decât oricând de viziuni liberale, de politici liberale şi de valori libearale. Vă încurajez să mergeţi mai departe şi vă asigur totodată că a atinge rezultate şi performanţe remarcabile nu poate să vă aducă decât respect şi încrederea oamenilor", a transmis preşedintele, mesajul fiind citit de copreşedintele partidului, Alina Gorghiu la un eveniment pentru a marca 141 de ani de la înfiinţarea PNL.

Iohannis i-a asigurat pe liberali de întreaga sa deschidere şi disponibilitate pentru "a face lucruri bune" şi s-a declarat convins că drumul liberalilor şi al preşedintelui este unul comun.

"Vă asigur în acelaşi timp de întreaga mea deschidere, disponiblitate şi dorinţă de a face lucruri bune împreună pentru ca România să devină o ţară puternică şi prosperă. Sunt convins că avem împreună un drum comun. Vă mulţumesc pentru că duceţi mai departe ideile şi idealurile liberalismului şi vă urez succes", se arată în mesaj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici