Video Iohannis, de Anul Nou: Să construim următorul secol de existenţă cu mult curaj şi implicare civică

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj video. El îi îndeamnă pe români să construiască următorul secol de existenţă al României cu mult curaj, implicare civică şi angajament ferm faţă de valorile statului de drept.

243 afișări

”Ne aflăm la finalul unui an cu o semnificaţie profundă pentru România - anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei naţiunii noastre şi ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generaţiilor viitoare o democraţie puternică şi o ţară dezvoltată. Să construim, aşadar, împreună următorul secol de existenţă al României cu mult curaj, implicare civică şi angajament ferm faţă de valorile statului de drept”, a declarat Klaus Iohannis.

În mesajul de Anul Nou, preşedintele aminteşte şi de preluarea preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

”2019 este anul în care ţara noastră va deţine pentru prima dată preşedinţia Consiliului UE. Să valkorifcăm, această oportunitate şi să dovedim că România e implicată cu seriozitate în consolidarea proiectului european. La mulţi ani şi un an nou fericit tuturor”, mai arată preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici