Iohannis: De luni începem strângerea de semnături pentru candidatura la prezidenţiale

Partidele din ACL vor începe de lunea viitoare strângerea de semnături pentru candidatul la prezidenţiale al alianţei, a declarat, miercuri, preşedintele PNL Klaus Iohannis, precizând că din acel moment se va intra "sută la sută în precampania electorală".

533 afișări
Imaginea articolului Iohannis: De luni începem strângerea de semnături pentru candidatura la prezidenţiale

Iohannis: De luni începem strângerea de semnături pentru candidatura la prezidenţiale (Imagine: Siviu Matei/Mediafax Foto)

De asemenea, preşedintele PDL Vasile Blaga a anunţat, într-o conferinţă de presă comună cu Iohannis, că pe 31 august se vor întruni la Iaşi grupurile parlamentare ale ACL şi pe 5-6 septembrie se va întruni, la Braşov Liga Aleşilor Locali ai ACL, "1.600 de primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene".

Iohannis a remarcat că, faţă de contracandidaţii de la PSD, ACL are "o abordare nouă, proaspătă, dorinţa de schimbare şi două echipe care vor face o campanie excepţională".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici