Iohannis, despre Antonescu: Când revine din concediu va vedea lucrurile într-o lumină mai pozitivă

Candidatul la prezidenţiale Klaus Iohannis spune că nu este certat cu Crin Antonescu şi îl înţelege că are "o anumită supărare sau frustrare" după ce a ieşit din cursa electorală, dar că acesta va reveni din concediu "cu noi energii şi va vedea lucrurile într-o lumină mult mai pozitivă".

175 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre Antonescu: Când revine din concediu va vedea lucrurile într-o lumină mai pozitivă

Iohannis, despre Antonescu: Când revine din concediu va vedea lucrurile într-o lumină mai pozitivă (Iamgine: Marian Buga/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti, vineri seară, la Arad, despre cum vede atitudinea din ultima perioadă a lui Crin Antonescu faţă de el, Klaus Iohannis a spus că nu este certat cu fostul preşedinte al PNL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Domnul Antonescu a fost co-preşedinte al USL, preşedintele Senatului, candidat sigur pentru prezidenţiale, dar evoluţia politică a fost de aşa natură că a trebuit să renunţe la toate acestea. Este greu, îi este greu, putem, cred, că oameni suntem toţi, putem să înţelegem o anumită supărare sau frustrare. Sunt convins că va reveni din concediu cu noi energii şi va vedea lucrurile într-o lumină mult mai pozitivă", a spus Iohannis.

Klaus Iohannis se află, vineri seară, la Arad, la invitaţia primarului Gheorghe Falcă. El s-a întâlnit cu peste 1.500 de membri ai partidelor care formează ACL, dar a avut şi o întâlnire privată cu oameni de afaceri.

În cursul serii, Iohannis va ieşi pentru o scurtă plimbare la două evenimente care au loc în cartierele Micălaca şi Vlaicu în cadrul Zilelor Aradului, respectiv două spectacole folclorice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici