Iohannis, despre clasarea Dosarului Revoluţiei: Trebuie mers pe calea contestării, potrivit legii

Klaus Iohannis a declarat, luni seara, că a luat "act de decizia procurorilor" de a clasa dosarul Revoluţiei, precizând că modalităţile prevăzute de lege pentru a contesta o astfel de rezoluţie sunt foarte simple şi că prima dată trebuie mers pe calea contestării.

381 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre clasarea Dosarului Revoluţiei: Trebuie mers pe calea contestării, potrivit legii

Iohannis, despre clasarea Dosarului Revoluţiei: Trebuie mers pe calea contestării, potrivit legii

"Am luat act de această decizie luată de procurori. Astăzi (luni n.r.) a fost într-adevăr o rundă de discuţii la Palatul Cotroceni cu un consilier prezidenţial, căile prevăzute de lege pentru a contesta o astfel de rezoluţie sunt foarte simple şi clare şi cred că prima dată trebuie mers pe calea contestării aşa cum este prevăzută de lege şi ulterior vom vedea ce rezultat se obţine", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

Vineri, procurorii de la Parchetul Militar au decis clasarea dosarului privind Revoluţia din Decembrie 1989. Ordonanţa de clasare poate fi contestată la procurorul şef al Parchetului Militar şi apoi la instanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici