Iohannis, despre testarea la intrarea în ţară: Este posibil să se introducă o formă de control

  • Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, că este posibil ca o formă de control să fie introdusă la intrarea în ţară.
  • Nu s-a luat o decizie privind testarea obligatorie
  • Alte ţări au implementat acest tip de măsuri
573 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre testarea la intrarea în ţară: Este posibil să se introducă o formă de control

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, că, în funcţie de numărul de cazuri, este posibil ca o formă de control să fie introdusă la intrarea în ţară.

Întrebat în cadrul conferinţei de presă de miercuri dacă consideră oportună introducerea obligatorie a testărilor la intrarea în ţară, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că o decizie în acest sens nu a fost luată.

„Vom analiza cu foarte mare atenţie dacă pentru România aşa ceva este necesar sau nu şi, în măsura în care vom constata o creştere a numărului de cazuri, este posibil, dar nu există o decizie, să se introducă o formă de control”, a spus Iohannis.

Acesta a mai precizat că o astfel de decizie a fost luată de alte ţări europene.

„Este o chestiune care se va discuta la Ministerul Sănătăţii şi la Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Însă este o măsură care a fost intrudosă de mai multe ţări din UE, acolo unde numărul de infectari este într-o creştere puternică”, a mai spus şeful statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici