Iohannis, despre vacanţa de o lună a elevilor: Niciun sacrificiu nu e prea mare pentru sănătatea copiilor noştri

Preşedintele Klaus Iohannis spune că propunerea făcută de ministrul Educaţiei este una „acceptabilă”, chiar dacă „este complicat pentru părinţi”, care vor avea copiii acasă, însă crede că niciun „sacrificiu nu e prea mare pentru sănătatea copiilor noştri”.

2285 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre vacanţa de o lună a elevilor: Niciun sacrificiu nu e prea mare pentru sănătatea copiilor noştri

Iohannis, despre vacanţa de o lună a elevilor: Niciun sacrificiu nu e prea mare pentru sănătatea copiilor noştri

„Dacă numărul de pacienţi creşte - şi se vede că suntem într-o fază de creştere, trebuie intervenit şi aici (referitor la şcoli - n.r.). Cred că propunerea făcută de ministrul Educaţiei este una acceptabilă, să se contopească cele două vacanţe şi în loc de o săptămână acum, de Paştele catolic, şi încă o săptămână, când avem Paştele ortodox, să le contopim”, apreciază Klaus Iohannis.

Şeful statului este de părere că, în acest fel, este eliminat un factor semnificativ de răspândire a bolii.

„Este complicat pentru părinţii care iarăşi vor avea copiii acasă, dar cred că niciun sacrificiu nu e prea mare pentru sănătatea copiilor noştri”, conchide Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici