Iohannis, după atacurile de la Paris: E nevoie de şi mai multă determinare în combaterea terorismului

Preşedintele Klaus Iohannis precizează că "atacurile barbare" care au avut loc la Paris arată că întreaga comunitate internaţională trebuie să arate şii mai multă determinare în combaterea terorismului şi în apărarea valorilor umanităţii.

1744 afișări
Imaginea articolului Iohannis, după atacurile de la Paris: E nevoie de şi mai multă determinare în combaterea terorismului

Iohannis, după atacurile de la Paris: E nevoie de şi mai multă determinare în combaterea terorismului

"Am primit cu durere şi consternare ştirea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris şi au îndoliat întreaga lume. Îmi exprim, în numele meu şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Paris şi cu naţiunea franceză. Aceste atacuri barbare, care au secerat vieţile a zeci de oameni nevinovaţi, trebuie să fie un semnal pentru întreaga comunitate internaţională: să arătăm şi mai multă determinare în combaterea terorismului şi în apărarea valorilor umanităţii. Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruţi şi să-i aibă în grijă pe cei răniţi!", a scris preşedintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Mai multe explozii şi atentate teroriste au avut loc vineri seară în mai multe zone din Paris, bilanţul fiind de cel puţin 60 de morţi şi sute de răniţi. Câteva explozii s-au produs în zona Stade de France, unde avea loc un amical între echipele de fotbal ale Franţei şi Germaniei, iar alte atacuri armate au fost semnalate în zonele Fontaine au Roi, Charonne şi Bataclan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici