Iohannis: Este o greşeală să subestimăm PSD. Este încă un adversar puternic, înşurubat în instituţii

Preşdintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că deşi moţiunea de cenzură a fost adoptată, PSD rămâne, încă, un adversar puternic, ce nu trebuie subestimat, fiindcă efectele negative ale guvernării se resimt, la nivelul instituţiilor.

510 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Este o greşeală să subestimăm PSD. Este încă un adversar puternic, înşurubat în instituţii

Iohannis: Este o greşeală să subestimăm PSD. Este încă un adversar puternic, înşurubat în instituţii

„Să nu faceţi greşeala şi să consideraţi că acum, problemele sunt toate rezolvate şi ne culcăm. Din două motive. Primul, PSD rămâne un adversar puternic, cu care trebuie să ne luptăm în numele românilor de bună-credinţă. PSD este puternic înşurubat în instituţiile statului, consilii locale, primării, în consilii judeţene. Nu subestimaţi acest adversar, ar fi cea mai mare greşeală.”; a afirmat Klaus Iohannis, vineri, în cadrul unei conferinţe, la Braşov.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Au fost 238 de voturi pentru şi patru împotrivă.

 

Taguri:
iohannis,
psd,
motiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici