Iohannis: Eu nu sunt vorbăreţ, ci combativ; abia aştept să-l întâlnesc pe Ponta faţă în faţă la TV

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu este vorbăreţ, dar este combativ şi că abia aşteaptă să-l întâlnească pe Victor Ponta în dezbaterile TV, pentru a-l întreba "multe lucruri” faţă în faţă.

372 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Eu nu sunt vorbăreţ, ci combativ; abia aştept să-l întâlnesc pe Ponta faţă în faţă la TV

Victor Ponta, Klaus Iohannis (Imagine: Silvana Armat/ Mediafax Foto)

"Eu nu sunt vorbăreţ, dar sunt combativ. Oamenii s-au săturat de vorbe goale, toţi au venit, au promis marea cu sarea, au plecat. Uitaţi-vă la Moldova, au promis aici mult, dar zona tot săracă a rămas. Eu vorbesc mai puţin, dar dacă promit ceva, atunci şi fac”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă va accepta să participe la dezbaterile TV într-un eventual tur doi cu Victor Ponta, Iohannis a spus că abia aşteaptă să ajungă faţă în faţă cu actualul premier.

"Sigur că voi participa la dezbateri în turul doi. Abia aştept să-l văd pe domnul Ponta în faţă. O să-i facem rost şi de câteva floricele să vedem ce face cu ele. Îmi doresc să particip la astfel de dezbateri, l-am şi provocat pe Victor Ponta, asta în cazul în care va fi el candidatul PSD, pentru că încă nu suntem lămuriţi, într-o zi este, a doua zi nu mai este. Dacă el va fi candidatul, îmi doresc o astfel de dezbatere, fiindcă aş putea să-l întreb multe lucruri faţă în faţă”, a spus Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici