Video Iohannis i-a solicitat lui Weber spijinul PPE pentru aderarea României la spaţiul Schengen -VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, preşedintelui grupului popularilor europeni din PE, Manfred Weber, în cadrul discuţiilor de la Palatul Cotroceni, sprijinul PPE în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen.

513 afișări

"În cadrul discuţiilor, au fost abordate teme legate de agenda şi activităţile Parlamentului European, precum şi de contextul politic regional. De asemenea, preşedintele României a solicitat domnului Manfred Weber sprijinul Partidului Popular European în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen", potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Manfred Weber, preşedintele grupului Partidului Popular European din Parlamentul European.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici