Iohannis îl primeşte joi la Cotroceni pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi joi la Cotroceni pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, aflat în vizită oficială în România, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

226 afișări
Imaginea articolului Iohannis îl primeşte joi la Cotroceni pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrevederea lui Stoltenberg cu preşedintele Iohannis va avea loc de la ora 11.30.

Jens Stoltenberg soseşte joi în România, urmând să se întâlnească şi cu ministrul Apărării Mircea Duşă şi să viziteze sediul Unităţii pentru Integrarea Forţelor NATO (NFIU) din Bucureşti, conform unui comunicat al MApN.

Stoltenberg s-a întâlnit în luna ianuarie, la Bruxelles, cu preşedintele Klaus Iohannis atunci temele de discuţie referindu-se la finanţarea Armatei, în condiţiile evoluţiilor de securitate din regiune,la baza de la Deveselu şi la prezenţa României în Afganistan.

Stoltenberg este secretarul general al NATO din martie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici