Iohannis: Întâlnirea cu Academia Română, pentru a cunoaşte parcursul României pe termen lung

Preşedintele Klaus Iohannis a scris, marţi, pe Facebook, despre întâlnirea pe care urmează să o aibă, miercuri cu prezidiul Academiei Române, că vrea să cunoască opinia unor oameni cu experienţă profesională şi prestigiu, cu privire la parcursul României pe termen lung.

709 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Întâlnirea cu Academia Română, pentru a cunoaşte parcursul României pe termen lung

Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Administraţia Prezidenţială a anunţat că miercuri, începând cu ora 11.00, la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis va primi prezidiul Academiei Române.

Ulterior, şeful statului a scris pe Facebook că se întâlneşte cu reprezentanţii Academiei Române pentru că ”vrea să cunoască opinia unor oameni cu experienţă profesională şi prestigiu, cu privire la parcursul României pe termen lung”.

”Cele mai bune soluţii nu se pot găsi decât prin dialog. Oricât de preocupaţi am fi de problemele prezentului, nu putem construi nimic temeinic, dacă nu ştim cum vrem să arate România peste 10 sau 15 ani. Avem nevoie de o abordare care să integreze toate domeniile unui proiect de ţară comun”, se mai precizează în postarea de pe Facebook a lui Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici