Iohannis, întrebat pe cine vede ca următor premier tehnocrat: Pe Boc

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că, "în buna tradiţie a guvernărilor din România", tot Emil Boc este persoana despre care crede că va fi desemnată premier, în cazul în care se va discuta numirea unui tehnocrat în fruntea Guvernului.

65 afișări
Imaginea articolului Iohannis, întrebat pe cine vede ca următor premier tehnocrat: Pe Boc

Iohannis, întrebat pe cine vede ca următor premier tehnocrat: Pe Boc (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost întrebat cine consideră că va fi desemnat premier, în cazul numirii unui tehnocrat în fruntea Guvernului, iar acesta a răspuns: "Boc", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Edilul Sibiului a adăugat apoi că, "în buna tradiţie a guvernărilor din România", actualul premier va fi şi viitorul premier.

Întrebat ce ar răspunde dacă i s-ar propune lui, ca tehnocrat, să preia conducerea Guvernului, Klaus Iohannis a răspuns: "Dacă mi s-ar propune am discuta problema şi v-aş răspunde la întrebare. Aşa...mai puţin".

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost, în anul 2009, la un pas de a deveni premier, fiind propus de PNL şi PSD pentru această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici