Iohannis, la întâlnirea cu Nuland: În ultimul an multe lucruri s-au schimbat în bine, altele mai puţin

Preşedintele Klaus Iohannis a primit-o, luni, la Palatul Cotroceni, pe asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland, notând că a trecut un an de la ultima întâlnire, perioadă în care multe lucruri au evoluat în bine, însă altele "mai puţin".

3000 afișări
Imaginea articolului Iohannis, la întâlnirea cu Nuland: În ultimul an multe lucruri s-au schimbat în bine, altele mai puţin

Iohannis, la întâlnirea cu Nuland: În ultimul an multe lucruri s-au schimbat în bine, altele mai puţin (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

La întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene şi euroasiatice a venit însoţită de ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm. În debutul discuţiilor, şeful statului a afirmat că este "o plăcere" să o reîntâlnească pe Victoria Nuland şi să o primească, din nou, la Palatul Cotroceni.

"A trecut exact un an de când ne-am văzut ultima oară. Multe lucruri s-au schimbat între timp, unele în bine, altele mai puţin în bine, iar astăzi vom avea şansa să discutăm despre unele dintre ele", a spus Klaus Iohannis.

Victoria Nuland a afirmat, la rândul ei, că se bucură să revină în România, în cadrul vizitei ei anuale din ianuarie, acesta fiind un prilej pentru a discuta "ca aliaţi" despre priorităţile comune. Mai mult, oficialul american a spus că a avut deja o serie de întâlniri cu autorităţile din România, care au decurs foarte bine. Ea s-a întâlnit duminică seara cu premierul Dacian Cioloş şi luni cu ministrul Apărării Mihnea Motoc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici