Iohannis, la Palatul Victoria: Nu ştiu dacă a existat vreodată un guvern aşa de independent politic

Preşedintele Klaus Iohannis le-a spus, marţi seară, membrilor Cabinetului Cioloş, la Palatul Vitoria, unde aceştia au mers să îşi preia mandatul, că vrea să creadă că ”este o premieră un guvern chiar aşa de independent politic”, declarându-se convins că acesta va reuşi să îşi facă bine treaba.

287 afișări
Imaginea articolului Iohannis, la Palatul Victoria: Nu ştiu dacă a existat vreodată un guvern aşa de independent politic

Iohannis, la Palatul Victoria: Nu ştiu dacă a existat vreodată un guvern aşa de independent politic (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

”Nu ştiu dacă a existat vreodată un guvern chiar aşa de independent politic. Vreau să cred că este o premieră care va ajuta România. Am toată convingerea că dumneavoastră veţi reuşi, contrar aşteptărilor unora sau altora, să vă faceţi treaba foarte bine”, le-a transmis Iohannis membrilor Guvernului Cioloş.

El a spus că s-a văzut astăzi în Parlament că şi politicienii şi-au dorit un astfel de guvern.

”Votul covârşitor pe care l-aţi primit a arătat că până şi politicienii, care cel puţin declarativ sunt un pic reticenţi faţă de un guvern independent, nu doar că au acceptat, dar au şi îmbrăţişat această soluţie pentru România în acestă etapă. Este o provocare, dar o provocare frumoasă pe care aţi primit-o şi aveţi şansa să arătaţi cum se poate guverna România bine în acest an complicat şi cu aşteptări foarte mari, aşteptări din partea societăţii, din partea poporului”, a adăugat Klaus Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici