Iohannis, mesaj la ieşirea din biserică, la Sibiu, înainte de intrarea oraşului în carantină: Ne-am rugat pentru victimele incendiului

Preşedintele Klaus Iohannis a mers, duminică, la biserica din Piaţa Mare a Sibiului, iar la ieşire a declarat că toţi cei din interior s-au rugat pentru victimele incendiului din Secţia ATI a Spitalului din Piatra Neamţ.

2387 afișări
Imaginea articolului Iohannis, mesaj la ieşirea din biserică, la Sibiu, înainte de intrarea oraşului în carantină: Ne-am rugat pentru victimele incendiului

Iohannis, mesaj la ieşirea din biserică, la Sibiu, înainte de intrarea oraşului în carantină: Ne-am rugat pentru victimele incendiului

Klaus Iohannis a transmis condoleanţe familiilor victimelor tragediei din Piatra Neamţ, iar supravieţuitorilor, însănătoşire grabnică.

„Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la spitalul din Neamţ. Tocmai vin din biserică unde cu toţii ne-am rugat pentru victimele incendiului. Ce pot să spun? Condoleanţe familiilor îndurerate, iar celor care au supravieţuit, însănătoşire grabnică. Este foarte important să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incendiu pentru a evita în viitor situaţii similare şi, evident, acest accident groaznic ne arată încă o dată de ce este necesar o reformă profundă a sistemului sanitar din România”, a spus Klaus Iohannis la ieşirea din Biserica din Piaţa Mare a Sibiului, acolo unde familia prezidenţială participă la slujbă aproape în fiecare duminică.

Preşedintele a mai spus că după incendiul din Piatra Neamţ „e clar că trebuie trase învăţămintele”, pentru a preveni astfel de accidente să nu se repete în alte părţi.

Klaus Iohannis a afirmat că tehnicienii trebuie să se asigure că aparatele de terapie intensivă funcţionează aşa cum trebuie pentru preveni incidente similare, mai ales în această perioadă când, din păcate, pandemia a dus tot sistemul într-o stare de încărcare extraordinară.

Municipiul Sibiu intră în carantină începând de luni, 16 noiembrie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici