Iohannis: Nu aştept de la acest Guvern să devină mai eficient, nu s-a schimbat în esenţă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că nu se aşteaptă de la acest Guvern să devină mai eficient şi că Executivul nu s-a schimbat, în esenţă, decât în anumite poziţii, care s-au eliberat datorită unor proceduri, care nu l-au pus în niciun fel de lumină bună.

101 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Nu aştept de la acest Guvern să devină mai eficient, nu s-a schimbat în esenţă

Klaus Iohannis (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

”Guvernul nu s-a schimbat în esenţă, decât în anumite poziţii, care s-au eliberat datorită unor proceduri, care nu au pus Guvernul în niciun fel de lumină bună. Mă refer, de exemplu, la fostul ministru de Finanţe, care este cercetat de procurori. Din acest motiv a trebuit să plece şi a venit altă persoană în loc. Nu aştept de la acest guvern să devină mai eficient”, a spus Iohannis.

El a adăugat că întrebarea când va veni alt guvern trebuie pusă, în esenţă, partidelor politice şi trebuie pusă, de asemenea, în Parlament.

”Eu nu am de gând să preiau rolul Opoziţiei. Eu rămân şi mă rezum la rolul de preşedinte. Dacă Opoziţia va reuşi să adune suficiente voturi pentru a trece o moţiune de cenzură, vom avea alt guvern. Dacă nu va reuşi, atunci vom avea alt guvern după alegerile parlamentare din 2016", a mai spus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici