Iohannis participă la şedinţa Parlamentului consacrată Revoluţiei şi la evenimentele de la Timişoara

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluţie, precum şi la o serie de evenimente organizate în aceeaşi zi la Timişoara, informează Administraţia Prezidenţială.

305 afișări
Imaginea articolului Iohannis participă la şedinţa Parlamentului consacrată Revoluţiei şi la evenimentele de la Timişoara

Iohannis participă la şedinţa Parlamentului consacrată Revoluţiei şi la evenimentele de la Timişoara

Prin urmare, luni de la ora 12.00, şeful statului va fi prezent la şedinţa solemnă a Camerei Deputaţilor şi Senatului cu prilejul aniversării a 30 de ani de la Revoluţia Română din decembrie 1989.

Potrivit agendei oficiale, preşedintele Iohanis va participa, de la ora 17.10, la ceremonia depunerii unei coroane de flori Monumentul Eroilor de la Timişoara

De asemenea, şeful statului va participa, de la ora 18.00, la Slujba de pomenire a martirilor Revoluţiei din Decembrie 1989, la Catedrala Ortodoxă Metropolitană din Timişoara.

De la 18.35 preşedintele României va fi prezent la momentul de reculegere şi aprinderea „Candelelor Nemuririi”, care va avea loc la Timişoara, la Opera Naţională Română.

Şeful statului va ţine o alocuţiune, de la 19.10, cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la Revoluţie, tot la Opera Naţională Română din Timişoara.

Nu în ultimul rând, de la ora 19.30, preşedintele Klaus Iohannis va participa la spectacolul - Regal de Balet intitulat „Revolta”, care se va desfăşura în acelaşi loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici