Iohannis: Pentru a atrage investiţii, e nevoie de un sistem de educaţie adecvat meseriilor de viitor

Preşedintele Klaus Iohannis a primit, miercuri, la Cotroceni, o delegaţie a Comitetului de Est al Economiei Germane, ulterior scriind pe Facebook că Germania e cel mai mare partener comercial al României şi, pentru a atrage investiţii, e nevoie de un sistem de educaţie adecvat meseriilor de viitor.

845 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Pentru a atrage investiţii, e nevoie de un sistem de educaţie adecvat meseriilor de viitor

Iohannis: Pentru a atrage investiţii, e nevoie de un sistem de educaţie adecvat meseriilor de viitor (Imagine: Facebook)

”Germania este cel mai important partener comercial al României şi se numără printre marii investitori din ţara noastră. Pentru a atrage cât mai multe investiţii, avem nevoie de un sistem de educaţie adecvat meseriilor de viitor, cât şi de calificarea tinerilor în întreprinderi care ulterior să-i angajeze pe termen lung”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook, după întâlnirea cu reprezentanţii Comitetului de Est al Economiei Germane.

Iohannis a menţionat în postare vizita sa recentă de la Berlin, arătând că a încurajat oamenii de afaceri şi firmele germane să vină în România şi să creeze noi locuri de muncă.

”Azi m-am întâlnit cu reprezentanţii Comitetului de Est al Economiei Germane pentru a le asculta propunerile legate de o posibilă creştere a investiţiilor în România şi de extinderea lor în zone ale ţării care au nevoie de revigorarea pieţei muncii”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici