Iohannis: Reafirm determinarea pentru a fi vicepremier, voi face paşii ceruţi de lege

Liderul PNL Klaus Iohannis a declarat, luni, că îşi reafirmă determinarea pentru a deveni vicepremier, menţionând că va face toţi paşii ceruţi de lege pentru acest lucru şi precizând: "Acest lucru este treaba mea şi nu am neapărat nevoie de sfaturi decât dacă le cer".

979 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Reafirm determinarea pentru a fi vicepremier, voi face paşii ceruţi de lege

Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Vreau să clarific că acest lucru e treaba mea şi nu am nepărat nevoie de sfaturi decât dacă le cer eu. Pe de altă parte, e clar că noi, PNL, nu vom merge niciunde să cerem o lege pentru un om şi nici eu nu am de gând să intru într-o situaţie discutabilă. Reafirm determinarea mea de a deveni vicepremier şi ministru de Interne şi voi face toţi paşii ceruţi de lege pentru a fi şi în legalitate şi a clarifica orice discuţie care s-ar pune înainte de a deveni vicepremier şi ministru", a spus primarul oraşului Sibiu.

El a spus că va face orice pas este nevoie pentru fi în legalitate.

"Voi face orice pas este nevoie pentru fi în legalitate, dar acest pas îmi aparţine, îl voi face atunci când trebuie şi atunci îl voi anunţa", a spus Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici