Video Iohannis revine la 5 ani de la expresia „Ghinion!”: Între timp e folosită într-o notă glumeaţă / Dăncilă: N-a râs nimeni. Mandatul dumneavoastră este o glumă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la 5 ani de la momentul în care a dat un răspuns nefericit cu privire la şansa sa de a avea mai multe case, comparativ cu alţi profesori, spunând "Ghinion!" că nu a vrut să jignească pe nimeni, iar între timp expresia este folosită într-o notă glumeaţă.

30571 afișări

"Acea declaraţie a fost interpretată, dar între timp costat că este o sintagmă folosită într-o notă glumeaţă. Nu a fost intenţia mea, sper că nu s-a simţit nimeni jignit", a spus Klaus Iohannis.

Întrebat cu privire la casele pe care le are în proprietate şi la care face referire şi contracandidata sa, Iohannis a completat: "Nu este nicio vulnnerabilitate. Doamna Dăncilă este prost informată. Eu nu am nicio problemă, nici în civil, nici în penal, nu sunt şase, sunt cinci case între timp, fiindcă una a fost eliminată. Acea problemă a apărut când am apărut în politică, a fost creată de PSD. Câtă inventivitate la PSD, dacă din 2000 tot cu asta au ieşit. Sunt un om cinstit, le-am cumpărut legal şi cinstit, iar acele chestiuni care s-au dezbătut în justiţie sunt chestiuni de procese civile, spunea doamna Dăncilă că sunt chestiuni de penal, eu nu am avut niciodată chestiuni penale. Nu am nimic de ascuns".

CITEŞTE ŞI: Iohannis răspunde întrebărilor jurnaliştilor: De ce nu accept o dezbatere cu Dăncilă? A fost parte activă a mârlăniilor pesediste / În cinci ani am fost în trei vacanţe / Despre casele sale: Nu sunt şase

Răspunsul cu privire la "Ghinion" vine la 5 ani de la momentul în care Klaus Iohannis a participat la emisiunea Gândul. La acea vreme, întrebat ce gândeşte un profesor când aude că un alt cadru didactic a putut cumpăra din salariu şase case, Iohannis, a răspuns ”ghinion”. Şi a completat ulterior: ”ghinion pentru mine”.

Dăncilă: N-a râs nimeni. Mandatul dumneavoastră este o glumă

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale Viorica Dăncilă a precizat, miercuri, după ce Klaus Iohannis că expresia "ghinion", referitor la casele sale, este folosită acum într-o notă glumeaţă, că nu a râs nimeni la această glumă, catalogând mandatul preşedintelui drept "o glumă".

"N-a râs nimeni la această glumă, cu casaele, doar dumneavoastră le râdeţi românilor în faţă. Mandatul dumneavoastră este o glumă, domnule preşedinte", a replicat Viorica Dăncilă.

Replica prezidenţiabilului PSD vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la 5 ani de la momentul în care a dat un răspuns nefericit cu privire la şansa sa de a avea mai multe case, comparativ cu alţi profesori, spunând "ghinion!" că nu a vrut să jignească pe nimeni, iar între timp expresia este folosită într-o notă glumeaţă.

"Acea declaraţie a fost interpretată, dar între timp costat că este o sintagmă folosită într-o notă glumeaţă. Nu a fost intenţia mea, sper că nu s-a simţit nimeni jignit", a spus Klaus Iohannis.

Taguri:
iohannis,
case,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici