Iohannis şi Cioloş felicită CSM Bucureşti. Premierul: Cei de la Operă să înveţe să lucreze împreună

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Cioloş au felicitat, duminică seara, echipa CSM Bucureşti pentru câştigarea trofeului Ligii Campionilor.

1304 afișări
Imaginea articolului Iohannis şi Cioloş felicită CSM Bucureşti. Premierul: Cei de la Operă să înveţe să lucreze împreună

Iohannis şi Cioloş felicită CSM Bucureşti. Premierul: Cei de la Operă să înveţe să lucreze împreună (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

''Minunată victorie a CSM Bucuresti! Felicit echipa, antrenorii şi conducerea clubului pentru o performanţa extraordinară. Iată că împreună, atunci când ştim să muncim, când investim cum trebuie, când ştim să adunăm talentele din capitală, din ţară şi din întreaga lume putem fi campioni. Este o lecţie de patriotism, organizare şi muncă de echipă. Patriotism, pentru că echipa este un proiect românesc de enorm succes internaţional'', a scris premierul pe Facebook.

El a subliniat că cei de la Operă ar trebui să le ia pe handbalistele de la CSM Bucureşti drept exemplu.

''Poate că toţi cei care au încercat să pună pe alte coordonate complet greşite perfomanţa de la Opera Natională, unde românii si alţii au facut perfomanţă internaţională, ar trebui să se uite la această echipă minunată şi să înveţe să lucreze împreună. Pentru România şi pentru Bucureşti!'', a arătat Cioloş.

''Nu-mi asum absolut nicio muncă a lor. Mă bucur doar pentru ele şi cu ele, pentru munca şi rezultatele LOR. Şi da, la Comisia europeană am făcut multe pentru România, cei care mi-au fost alături ştiu, dar nu e cazul să mă dau în stambă. Dar nici să accept vorbe aruncate în vânt. Şi nici să fiu acuzat de nerealizările şi indiferenţa celor de dinainte. În rest, tot respectul pentru că spuneţi ce simţiţi, dacă într-adevăr aceste vorbe vă vin din suflet şi credeţi în ele. Eu unul cred în ce spun şi respect pe cei care nu gândesc ca şi mine'', i-a răspuns el unui comentator care l-a acuzat că ar fi un ''parvenit'' care profită de munca handbalistelor.

La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis i-a felicitat pe sportivii români.

''Weekendul acesta, România a obţinut trei mari performanţe sportive. Felicitări handbalistelor de la CSM Bucureşti care, încă de la prima participare, au câştigat în această seară Liga Campionilor. O felicit şi pe Simona Halep, care a obţinut ieri al 12-lea trofeu din carieră, după câştigarea turneului de la Madrid. Felicitări, totodată, şi lui Horia Tecău care, tot la turneul de tenis de la Madrid, a câştigat titlul la dublu. Mult succes în continuare!'', a scris şi şeful statului pe Facebook.

CSM Bucureşti a învins, scor 29-26, după prelungiri şi executarea aruncărilor de la şapte metri, pe ETO Gyor, în finala turneului Final Four de la Budapesta şi a câştigat trofeul Ligii Campionilor, chiar în sezonul de debut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici