Iohannis şi Orban, la recepţia oferită de Ambasada SUA, după ce Guvernul a relaxat măsurile special pentru astfel de evenimente

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban vor participa, joi, la recepţia oferită de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 244-a aniversări a Zilei Independenţei. Ulterior, la evenimentul care începe la ora 18.00 şi-a anunţat prezenţa şi Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD.

4567 afișări
Imaginea articolului Iohannis şi Orban, la recepţia oferită de Ambasada SUA, după ce Guvernul a relaxat măsurile special pentru astfel de evenimente

Iohannis şi Orban, la recepţia oferită de Ambasada SUA, după ce Guvernul a relaxat măsurile pentru astfel de evenimente

De altfel, Guvernul a modificat în ultima şedinţă regulile stării de alertă, inclusiv în privinţa evenimentelor organizate de ambasade, pentru a permite aniversările de zilele naţionale ale SUA şi Franţei, 4, respectiv 14 iulie.

Potrivit modificărilor adoptate ieri la hotărârea de guvern privind starea de alertă, au fost reglementate activităţile pentru personalul din cadrul domeniilor de ordine publică şi apărare cu participarea a maxim 200 de persoane şi pentru desfăşurarea evenimentelor organizate de Corpul Diplomatic.

De altfel, la astfel de recepţii se impune păstrarea regulilor de distanţare fizică, cu asigurarea unui spaţiu de 4 metri pentru fiecare participant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici