Iohannis spune că economia este de aşteptat să intre într-un recul, după ce trece epidemia

Liderii europeni se aşteaptă la un recul în economie după ce se termină epidemia, a spus, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

779 afișări
Imaginea articolului Iohannis spune că economia este de aşteptat să intre într-un recul, după ce trece epidemia

Iohannis spune că economia este de aşteptat să intre într-un recul, după ce trece epidemia

Preşedintele a menţionat că este de aşteptat ca epidemia să se termine în câteva săptămâni.

„Sunt mulţumit de felul în care guvernul Orban gestionează această criză. Măsurile luate mi se par potrivite, au venit la timp. Nu putem să lăsăm totul în treaba autorităţilor, trebuie să evităm panica şi isteria”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele a mai declarat că Guvernul va lua „un set de măsuri ca reculul din economie să fie tratat şi să nu pierdem nici vremea, nici banii românilor”.

Totodată, a spus Iohannis, ministrul Finanţelor s-a pregătit foarte bine pentru această situaţie şi nu va fi nicio problemă cu plăţile pentru „luna aceasta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici