Iohannis: Suntem o echipă şi suntem capabili să scoatem ţara din probleme

Primarul Sibiului, Klaud Iohannis, a declarat, marţi, la Timişoara, unde a mers pentru a semna un parteneriat cu Mircea Geoană, Crin Antonescu şi edilul local Gheorghe Ciuhandu, că această echipă este capabilă să scoată ţara "din problemele în care s-a afundat", transmite corespondentul MEDIAFAX.

11 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Suntem o echipă şi suntem capabili să scoatem ţara din probleme

Iohannis: Suntem o echipă şi suntem capabili să scoatem ţara din probleme (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a ajuns în jurul orei 11.00 la Primăria din Timişoara, unde va semna, împreună cu Mircea Geoană, Crin Antonescu şi edilul local Gheorghe Ciuhandu, "Parteneriatul pentru Timişoara", un acord prin care Ciuhandu îl va sprijini în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale pe candidatul PSD.

Iohannis a spus că a ajuns la Timişoara pentru a semna parteneriatul, la invitaţia primarului, dar că nu va participa la mitingul electoral care este programată să se desfăşoare ulterior la Operă.

"Vin de fiecare dată cu mare bucurie la Timişoara. Eu am o relaţie veche cu Timişoara şi cu primarul Gheorghe Ciuhandu. De data asta este şi o manifestare politică, una care chiar are substanţă şi de aceea am acceptat să vin aici la invitaţia primarului Ciuhandu. Eu nu voi participa la miting. Suntem o echipă şi suntem capabili să scoatem ţara din problemele în care s-a afundat", a spus Iohannis.

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, şi liderul PNL, Crin Antonescu, sunt aşteptaţi să ajungă şi ei la Timişoara, sosirea acestora fiind întârziată în condiţiile în care avionul care urma să îi aducă de la Bucureşti nu a putut decola din cauza ceţii.

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, şi liderul PNL, Crin Antonescu, trebuiau să participe, marţi dimineaţă, la depunerea de coroane de la Monumentul Ostaşului Necunoscut din Parcul Central din Timişoara. Ei trebuiau să ajungă la Timişoara în jurul orei 9.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici