Iohannis: Viaţa politică e un pic mai agitată, dar Strategia de Apărare trebuie să-şi continue calea

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la începutul consultărilor cu reprezentanţii partidelor politice din coaliţia de guvernare, că Strategia pentru Apărare trebuie să-şi continue calea, pentru a fi finalizată în timp util, chiar dacă viaţa politică "e un pic mai agitată".

405 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Viaţa politică e un pic mai agitată, dar Strategia de Apărare trebuie să-şi continue calea

Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Klaus Iohannis le-a mulţumit liderilor PSD, UNPR şi PC că au dat curs invitaţiei sale, precizând că a ţinut să le prezinte personal "câteva elemente din prima variantă a Strategiei de Apărare, document de importanţă naţională".

"Chiar dacă în această etapă viaţa politică e un pic mai agitată, am considerat că un document de o astfel de importanţă trebuie să-şi continue calea pentru a fi finalizat în timp util", a declarat Klaus Iohannis.

Şeful statului le-a cerut celor prezenţi să-i prezinte idei privind această strategie.

La consultări sunt prezenţi premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, dar şi ministrul Apărării, Mircea Duşă, şi cel al Agriculturii, Daniel Constantin, preşedintele PC.

Totodată, la consultări sunt prezenţi consilierii prezidenţiali Dan Mihalache, Lazăr Comănescu şi Laurenţiu Ştefan.

După consultările cu PSD, UNPR şi PC, urmează cele cu PNL, UDMR şi cu Grupul parlamentar al Minorităţilor Naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici