Ion Coita, fost consilier pe probleme externe al Robertei Anastase, secretar de stat la Transporturi

Alexandru Ion Coita, reprezentant permanent al Camerei Deputaţilor la Parlamentul European, a fost numit în postul de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, prin decizie a premierului Mihai Ungureanu.

2915 afișări
Imaginea articolului Ion Coita, fost consilier pe probleme externe al Robertei Anastase, secretar de stat la Transporturi

Ion Coita, fost consilier pe probleme externe al Robertei Anastase, secretar de stat la Transporturi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Născut în 1981, Coita a mai lucrat ca şi consilier pentru afaceri europene şi externe al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, în intervalul 2009-2010, şi ca analist financiar în domeniul fondurilor europene la firma Destiny Funds SRL, în perioada 2007-2008.

Din 2008 şi până în prezent, noul secretar de stat studiază la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative.

Ministerul Transporturilor avea un post vacant de secretar de stat, după ce Alexandru Nazare a fost numit ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici