Video Ion Cristoiu, la “Ultima oră”, despre Florin Cîţu: „Dacă aş fi în locul lui Orban l-aş demite!”

  • Ion Cristoiu: “Românii vor spune în septembrie că cei de la PNL nu au vrut să le mărească pensiile”
  • Ion Cristoiu: “PSD are ca opţiune strategică, din partea lui Ciolacu, să rămână în Opoziţie”
  • Ion Cristoiu: „Abia aştept o Guvernare PNL –USR, CDR cu PD a fost mic copil”
4384 afișări

Ion Cristoiu a analizat, împreună cu Marius Tucă, cele mai importante evenimente ale ultimei săptămâni., Cunoscutul jurnalist şi publicist a făcut o radiografie a scenei politice, grav afectată de epidemia de coronavirus.  Analistul crede că după următoarele alegeri vom avea o coaliţie de guvernare formată din PNL şi USR. Acesta a comentat şi declaraţiile lui Florin Cîţu, care vorbeşte despre creştere economică, în ciuda epidemiei de covid-19. Ion Cristoiu subliniază că atitudinea minsitrului Finanţelor Publice va avea un efect negativ în ceea ce priveşte scorul care va fi obţinut de liberali la următorul  scrutin. În opinia sa, acesta ar trebui înlocuit din funcţie.

„Dacă aş fi in locul lui Orban l-as da afară (nr. pe Cîţu). Toate aceste triumfalisme au drept efect credinţa poporului că dacă nu se vor mări pensiile, nu au vrut ei (nr. cei de la PNL). Un politician normal, chiar daca am stat bine (nr. pe durata epidemiei), ar încerca sa dramatizeze putin ca să pregătească populaţia pentru măsurile de austeritate care sigur vor veni. (…) Mai degrabă să exagerezi în rau realitatea, decât în bine. Va spune că totul e bine, că am avut creştere şi va veni marea problemă în septembrie: cei 40%. Ei nu vor avea banii iar românii vor spune că nu au mărit pensiile că nu au avut de unde, ci pentru că nu au vrut. (…) PSD are ca opţiune strategică, din partea lui Ciolacu, să rămână în Opoziţie şi foarte bine face. (…) Abia aştept acea guvernare (USR şi PNL). Noi, presa, vom avea un aliat pentru ca toate relele despre USR vor fi date de catre PNL”, a spus Cristoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici