Video Ion Cristoiu, LIVE la „Marius Tucă Show”: Coronavirus este sau nu periculos? PSD nu face opoziţie, e anticonstituţional ca şi Iohannis

  • Ion Cristoiu nu a venit în studio participând online.
  • Cristoiu a criticat Grupul de Comunicare Strategică pentru cenzură şi spune că este format din nulităţi
  • Cristoiu spune că PSD nu face opoziţie iar Black Lives Matter conduce SUA
2569 afișări

Cunoscutul jurnalist şi publicist a analizat împreună cu Marius Tucă cele mai importante evenimente ale ultimelor zile, de la subiectul coronavirus la erorile Grupului de Comunicare Strategică

 

În Brazilia creşte numărul infectat. Apropo de manipulare.Va fi mai rău că la începutul pandemiei.Numărul va creşte. Noi avem o mare problema. Noi nu avem atât tupeu să spunem alb pe negru . Au o neruşinare cei care au funcţii . Eu nu am avut funcţie, am fost în presă particulară”, a spus Cristoiu.

Cristoiu a criticat Grupul de Comunicare care s-a ocupat cu comunicarea privind situaţia pandemiei de coronavirus.

 ”Acest grup este alcătuit din personaje mediocre. Acest grup a interzis site-ul, a trimis către CNA o somaţie. Nu există în lume că o instituţie,să îţi spună cum să tratezei un subiect . Acest grup de comunicare s-a înfiinţat în martie”, a spus Cristou.

”O domnişoară care a fost semiproducatoare la Rareş Bogdan, dacă unul din ei ţineau o misiune, mai spuneam , dar aşa ... Nu se poate aşa ceva. Grav este că nu reacţionează nimeni . Cică Grupul de comunicare este secret ?! Nu este chiar aşa. Sorina Coşbuc este consilier personal al domnului Vela”,a spus Cristoiu.

Acesta a comentat şi postările Violetei Alexandru, ministrul Muncii pe Facebook.

”Da pe ea la 12:00 noaptea o apucă melancolia, postează pe Facebook. Violeta Alexandru este Ministrul Muncii . Da, toţi se dau consilieri , dar sunt de fapt nişte jurnalişti . Să stai 5 minute cu Sigartău  este foarte greu .Trebuie să o urmăresc şi eu pe Facebook pe Violetă Alexandru” .

”Ei anunţă că nu mai dau drumul la nici o relaxare.Ei sunt de vină.În hotărârea pe care o fac publică este o şmecherie.Ori virusul este periculos, ori nu este periculos? ĂPopulaţia nu se mai teme de coronavirus”, a spus Cristoiu.

”Klaus Iohannis care termină în 2024 spune că a şi lucrat la un plan care se va îndeplini în 30 de ani . Păi după 30 de ani va mai există PNL ?Ştiu sigur că va câştigă PNL -ul ? Tot planul acesta uriaş îmi aminteşte de comunism . Cum era în comunism  este şi acum .Ei nu au 100 de miliarde de euro”, a spus Cristoiu.

”În Franţa au băgat lege.Cum de nu creşte numărul ? Nu am renunţat încă . Am o rezervare în Nisa, dar nu-mi place Nisa în mod special.Este întâmplător . În Grecia mă duc în septembrie”, a spus Cristoiu.

”Dana Budeanu a ţinut-o într-una cu drepturile care sunt încălcate. Prejudecată despre ea e că că e doar o vedetă. I-am pus multe întrebări, şi a răspuns bine la ele. A spus că  domnul Citu e spărgător de bănci.

 ”Am făcut un interviu cu Teodorovici. A anunţat că va candida la funcţia de preşedinte”, a spus Cristoiu.

Ion Cristoiu crede că social-democraţii nu fac opoziţie. ”Comportamentul PSD de acum e la fel de anticonstituţional că Iohannis. Nu face opoziţie”, a continuat acesta.

Despre mişcarea Black Lives Matter, Cristoiu spune că acum conduce SUA. ”Ei sunt cu mingea . Am înţeles totul chiar şi Revoluţia Bolşevică. Vedeţi o persecuţie rasială În America?”. 

”Una din consecinţele prostiilor Guvernului  este că nu ne mai primesc nici grecii suntem exilaţi peste tot”, a spus Cristoiu.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici