Video Ion Cristoiu. Top politicieni: Dăncilă, monotonă ca un buletin meteo, reuşeşte să-i înmormânteze pe toţi

Top 5 politicieni din această săptămână este condus de deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, căruia, conform dezvăluirilor lui Ion Cristoiu, premierul Viorica Dăncilă îi pregăteşte o funcţie mare în PSD, de nerefuzat, dar care ar putea fi şi primejdioasă pentru parlamentarul social-democrat.

4775 afișări

Locul 5 – Rareş Bogdan, europarlamentar PNL
„Păi domnul Rareş Bogdan care fiind trimis la mânăstirea Bruxelles, în exil, printr-o lovitură cumplită dată de domnul Ludovic Orban (...) dacă în locul lui Rareş Bogdan punea un lider mare PNL, îi spunea nu domnul Rareş e... nu a pus-o pe una şi mai novice. E o situaţie dramatică a domnului Rareş Bogdan, cu toată simpatia pe care o am faţă de omul politic, mai puţin faţă de jurnalist. Cred că a venit cu ambiţie, nu se simte deloc bine la Bruxelles, pentru că nu mai are nicio putere, nu mai are emisiune la televiziune. Nu ai cum să te afirmi acolo, doar dacă eşti preşedintele Uniunii şi Junker. Nu, nu are cum şi el se simte frustrat şi atunci încearcă tot felul de... prin presa prietenească, amicală pe care o are, să tot dea, să rezulte că el acolo e mare, mai găseşte ceva pe Facebook dar, nu mai e, gata. Dacă domnul Klaus Iohannis în perioada următoare nu-l ia de gât şi nu apare la o manifestaţie sau ar putea să-l aducă la prezidenţiale măcar ca şef de campanie. Nu ştiu, cel care conduce PNL-ul este Klaus Iohannis şi nu Ludovic Orban”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 4 - Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, prim-ministrul României
“Este Viorica Dăncilă care reuşise să-i înmormânteze pe toţi, v-am spus, v-am atras atenţia, nu m-aţi crezut. Ea cu stilul ei de Gheorghe Dej, Ghiţă Dej, mică, mică, fără zbor, fără nimic, monotonă cum spunea cineva, ca un buletin meteo, reuşeşte. Aţi văzut că îi înmormântează pe toţi? Face acum nişte restructurări, îi pregăteşte şi domnului Pleşoianu o funcţie mare în PSD pe acolo, de nerefuzat. Cred că ştiţi că uneori o funcţie este compromiţătoare, când eşti adversar”, a dezvăluit Ion Cristoiu.

Locul 3- Dacian Cioloş, europarlamentar USR-PLUS
“Domnul Dacian Cioloş care este, foarte important, pentru că acum este clar că el reprezintă prin grupul pe care îl are Macron, partea franceză, în România. Marea întrebare este acum dacă la congres va fi el sau dacă va fi Dan Barna? Normal ar fi să fie el candidat, că se pare că are mai mult decât Dan Barna, dar...”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 2- Klaus Iohannis, preşedintele României
„Este domnul Klaus Iohannis care acum tot încearcă să reînvie tema corupţiei, penalilor, nu reuşeşte pentru că PSD-ul este tot mai pro-european, aţi observat? Mai avem un pic şi PSD-ul o să coboare în Piaţa Victoriei, sunteţi de acord? Şi să spună ”Să vină DNA să vă ia”, nu-i aşa?”, a susţinut Ion Cristoiu.

Locul 1 – Liviu Pleşoianu, deputat PSD
“Liviu Pleşoianu, care sigur a fost victorios la congres. Dacă el reuşeşte să fie dat afară din PSD atunci o să fie candidat independent şi va rupe masiv din votul PSD (...) i-am spus să fie atent că în general funcţiile ispititoare sunt foarte primejdioase, uneori”, a afirmat Ion Cristoiu.

Taguri:
cristoiu,
psd,
dancila

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici