Ion Iliescu a adormit în timpul discursului preşedintelui Traian Băsescu - VIDEO

Fostul preşedinte Ion liescu a fost surprins de camerele de luat vederi ale jurnaliştilor dormind în timpul discursului pe care îl susţinea chiar Traian Băsescu.

452 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu a adormit în timpul discursului preşedintelui Traian Băsescu - VIDEO

Ion Iliescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întâmplarea a avut loc la Palatul Cotroceni, la un eveniment festiv organizat pentru a marca împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO, potrivit stirileprotv.ro.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost primul care a ţinut un mic discurs, el fiind urmat, în ordine, de Emil Constantinescu şi Traian Băsescu.

Ion Iliescu a împlinit 84 de ani pe 3 martie 2014, însă fostul preşedinte nu a participat la evenimentul organizat in cinstea sa, respectiv un concert de muzică clasică. Apropiaţi ai preşedintelui de onoare al PSD au afirmat atunci că acesta şi-a petrecut seara acasă, împreună cu familia. De asemenea, surse apropiate preşedintelui de onoare al PSD au declarat că participarea la un astfel de concert ar fi fost "un efort prea mare".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici