Ion Mocioalcă revine în PSD şi este locul întâi pe lista pentru Senat în Caraş-Severin

  • Fostul secretar general Pro România, Ion Micioalcă, a revenit marţi în PSD, partid din care a demisionat în 2018, şi a fost validat de pe locul întâi pe lista pentru Senat, din Caraş-Severin.
  • Ion Mocioalcă a demisionat, în 2018, din PSD şi s-a înscris în Pro România, partid în care a activat până la întoarcerea sa în PSD.
804 afișări
Imaginea articolului Ion Mocioalcă revine în PSD şi este locul întâi pe lista pentru Senat în Caraş-Severin

Ion Mocioalcă revine în PSD şi este locul întâi pe lista pentru Senat în Caraş-Severin

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a spus că situaţia candidaţilor la Caraş-Severin este deosebită, întrucât PSD şi Pro România au candidat, în acest judeţ, pe liste comune şi la alegerile locale.

„Ion Mocioalcă este fostul secretar general al pro România. Aşa cum ştiţi, la Caraş s-a candidat pe liste comune inclusiv la alegerile locale. A fost Alianţa PSD - Pro România. Acolo lucrurile au stat într-un dialog permanent între organizaţia PSD Caraş şi Pro România Caraş-Severin. Domnul Ion Mocioalcă, şi prin votul organizaţiei judeţene, pentru că nu trecem peste statut, a primit votul organizaţiei judeţene şi este locul întâi pe listă din partea PSD”, a spus Grindeanu.

Ion Mocioalcă a demisionat, în 2018, din PSD şi s-a înscris în Pro România, partid în care a activat până la întoarcerea sa în PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici