Ion Solcanu va coordona campania electorală a lui Oprescu

Fostul lider social-democrat Ion Solcanu a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că va coordona campania electorală a candidatului independent la prezidenţiale Sorin Oprescu pentru judeţul Iaşi, adăugând că printre susţinătorii acestuia se află şi actuali membri ai filialei locale a PSD.

117 afișări
Imaginea articolului Ion Solcanu va coordona campania electorală a lui Oprescu

Ion Solcanu va coordona campania electorală a lui Oprescu (Imagine: Mediafax Foto/Cătălina Filip)

Ion Solcanu a afirmat că după o "perioadă de reflectare" s-a decis să se implice în campania electorală a lui Sorin Oprescu, urmând să coordoneze activitatea de campanie pe judeţul Iaşi a acestuia.

"Voi intra în campanie şi vă pot spune că îmi vor fi alături şi destui oameni din PSD Iaşi", a afirmat Solcanu.

El a precizat că au fost identificate deja două spaţii în municipiul Iaşi, unde vor funcţiona sediile de campanie ale lui Sorin Oprescu, în echipa de la Iaşi lucrând deja aproximativ o sută de oameni.

"Pentru Sorin Oprescu lucrează deja în judeţ peste o sută de oameni, care deocamdată strâng semnături", a spus Ion Solcanu.

Fostul lider social-democrat ieşean a spus că, în perioada imediat următoare, Sorin Oprescu se va afla în oraşele importante ale ţării, adăugând că principalul handicap al acestuia este timpul scurt rămas până la alegeri.

"Nu va avea timp să bată ţara şi aici mă refer în primul rând la mediul rural. În perioada imediat următoare va vizita toate oraşele mari ale ţării, la Iaşi fiind posibil să vină chiar până la sfârşitul acestei săptămâni", a declarat Ion Solcanu.

El a adăugat că "imaginea unui candidat nu se va mai face în această campanie electorală prin afişe, care oricum dispar peste noapte, important fiind mesajul pe care acesta îl transmite".

Ion Solcanu a demisionat în 19 iulie 2008 din PSD Iaşi, el reclamând că a fost marginalizat în cadrul filialei ieşene a PSD, de către conducerea organizaţiei.

Solcanu nu a candidat în alegerile parlamentare din toamna trecută, spunând că nu se va înscrie într-un alt partid politic, întrucât se consideră în continuare un social-democrat.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, că a decis să candideze la Preşedinţie, lansând critici dure la adresa clasei politice, despre care a spus că "a eşuat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici