Ionuţ Moşteanu, apel către PSD: infirmaţi blatul, aduceţi cei 157 de parlamentari la vot

Reprezentantul USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, i-a trimis un mesaj preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu: infirmaţi blatul, aduceţi cei 157 de parlamentari la vot, a spus Moşteanu.

1477 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Moşteanu, apel către PSD: infirmaţi blatul, aduceţi cei 157 de parlamentari la vot

Ionuţ Moşteanu apel câtre PSD: infirmaţi blatul, aduceţi cei 157 de parlamentari la vot,

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„Marcel Ciolacu, azi: „E pentru prima oară când aud acuzaţia de blat cu premierul Cîţu". Exista o cale simplă, domnule Ciolacu, să infirmaţi blatul: terminaţi cu tergiversările şi perdelele de fum, absenţe în biroul permanent, moţiunea mea/a ta, semnăturile nu-s scrise cu pixul care trebuie, etc. Aduceţi cei 157 de parlamentari la vot şi dovediţi că n-aveţi sfori şi comanda dublă cum se spune!”, a scris, pe reţeaua de socializare, Ionuţ Moşteanu, de la USR PLUS.

Moţiunea de cenzură USR PLUS AUR a fost depusă vineri seara la Parlament. Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului (BPR) s-au întrunit vineri şi sâmbătă pentru a stabili calendarul privind citirea şi votul pe moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Şedinţele au fost suspendate deoarece mai mulţi parlamentari de la PNL şi PSD au lipsit şi nu a fost întrunit cvorumul. O nouă şedinţă va avea loc luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici