Iordache, ironii la adresa preşedintelui: Sper să aibă carneţel şi pix la şedinţa de guvern

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat joi că speră ca preşedintele Klaus Iohannis ”să aibă carneţel şi pix” la şedinţa de guvern şi că acesta a fost un preşedinte conflictual. El a mai spus că speră ca din 2019 să fie ”un preşedinte cu mai mare drag de români”.

675 afișări
Imaginea articolului Iordache, ironii la adresa preşedintelui: Sper să aibă carneţel şi pix la şedinţa de guvern

Iordache, ironii la adresa preşedintelui: Sper să aibă carneţel şi pix la şedinţa de guvern

”Eu cred că preşedintele are ceva de învăţat. Dacă este sper să aibă şi carneţel şi un pix. Să ia notiţe. Ultima decizie pe conflictul de ieri al CCR ne-a dat dreptate. S-a demonstrat că preşedintele în loc să fie al tututor şi care dă un semnal de unitate, a fost un preşedintele conflictual. Eu sper ca din 2019, cât mai are mandatul, să fie un preşedinte cu mai mare drag de români”, a declarat Florin Iordache.

El a mai spus că Iohannis trebuie să-i numească pe noii miniştri ai Transporturilor şi Dezvoltării Regionale.

”Fără îndoială să îi numească. Aşteptăm motivarea. Probabil că astăzi (joi - n.r.) sau nu ştiu când va apărea motivarea. Din ce am înţeles eu, preşedintele trebuie să semneze de îndată revocarea”, a adăugat Iordache.

Preşedintele Klaus Iohannis participă joi la şedinţa de Guvern, aşa cum a anunţat.

"Ca să nu apară interpretări care nu au suport instituţional. Vreau să se ştie că atunci când particip la şedinţa de Guvern prezidez şedinţa de Guvern. Decizia asupra punctelor în şedinţa de Guvern aparţin Guvernului, în speţă doamnei premier. Având în vedere toată acestea cred că putem să avem o întâlnire instituţional corectă", a mai spus Iohannis.

"Este în atributul dumneavostră să participaţi. Legat de cooperarea pe perioada preşedinţiei (n.r.: Consiliului UE) e necesară, e nevoie de consesn", i-a răspuns premierul Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici