Irina Tănase, poezie de dragoste de ziua lui Liviu Dragnea, pe Instagram: „Cum te iubesc? Adânc şi larg şi-nalt” - FOTO

Irina Tănase, iubita fostului lider al PSD Liviu Dragnea, i-a transmis, luni, un mesaj de ziua lui. Ea a postat o poezie de dragoste pe contul de Instagram, un sonet al scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning dedicat soţului acesteia, poetul Robert Browning.

3600 afișări
Imaginea articolului Irina Tănase, poezie de dragoste de ziua lui Liviu Dragnea, pe Instagram: „Cum te iubesc? Adânc şi larg şi-nalt” - FOTO

Irina Tănase, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: Cum te iubesc? Adânc şi larg şi-nalt

Irina Tănase a postat o fotografie cu poezia “Sonetul XLIII”, dedicată de Elizabeth Barrett Browning soţului ei, poetul Robert Browning:

”Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire.
Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate
Atinge al meu suflet când străbate
Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire.

Şi te iubesc cu zilnică iubire,
În paşnic fel, în zori, pe scăpătate –
Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate,
Curat, aşa cum fugi de linguşire.

Şi te iubesc cu patimă avută
În vechi dureri şi cu credinţa care
Părea, cu sfinţi copilareşti, pierdută.

Şi te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare,
Cu viaţa mea! – şi Domnul de-mi ajută
Te voi iubi în moarte şi mai tare”.

Liviu Dragnea împlineşte luni 57 de ani.

Fostul lider PSD este încarcerat la Rahova, iar recent conducerea Penitenciarului Rahova a respins o cerere de permisie a acestuia, potrivit unor surse din ANP.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici