Isărescu: Nu voi accepta o funcţie de premier

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a declarat, marţi, că nu va accepta o funcţie de premier, răspunzând unei întrebări a presei pe această temă.

17 afișări
Imaginea articolului Isărescu: Nu voi accepta o funcţie de premier

Isărescu: Nu voi accepta o funcţie de premier (Imagine:Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Isărescu a participat la şedinţa parlamentarilor din comisiile de buget-finanţe de audiere a candidaţilor pentru consiliul de administraţie al BNR.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, marţi, că, în situaţia în care moţiunea de cenzură depusă la Parlament va avea succes, va propune ca funcţia de premier să fie preluată de un independent, iar guvernul să fie format din tehnocraţi până după alegerile prezidenţiale.

Surse apropiate liberalilor au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că primarul Sibiului, Klaus Johannis, este propunerea preşedintelui PNL pentru funcţia de premier independent.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, declara la finele lunii septembrie că cea mai bună soluţie pentru această perioadă ar fi un guvern format de tehnocraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici