Iulian Iancu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Iulian Iancu: PNRR este şansa României şi, în alţi termeni, este proiectul de ţară mult aşteptat după aderare. Clasa politică nu a fost în stare să realizeze, acum ni s-a pus pe masă gata făcut. În momentul în care UE a lansat Green Deal-ul, l-a lansat ca pe un program de guvernare, 2021-2027.
  • Iulian Iancu: Noi acum ducem crucea şi suportăm consecinţele prezenţei unor funcţionari care nu sunt în măsură să elaboreze pe măsura funcţei şi solicitării. Noi trebuie să răspundem în condiţii de criză. Adică ţi se cere înaltă expertiză în termen scurt. Ori, tu dacă nu ai fundamentul, vii cu piste de biciclete, oamenii aceia se uită şi îşi fac cruce.
  • Iulian Iancu: Li s-a spus aşa: când veniţi să susţineţi planul, trebuie să ne faceţi demonstraţia că irigaţiile nu vor crea un impact grav asupra mediului.Tu nu ai voie să-mi afectezi ecosistemul, adică să iei cantităţi mari de apă din Dunăre. Noi trebuia să prezentăm doar circuitul apei în natură în acel program. Dar dacă ei nu au ştiut să facă...
214 afișări
Imaginea articolului  Iulian Iancu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Iulian Iancu, la Interviurile lui Cristoiu

Sâmbătă, 24 aprilie, Iulian Iancu, preşedintele World Energy Council şi fost preşedinte al Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaţilor în legislatura trecută, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

De ce nu a mai candidat la alegerile parlamentare din decembrie 2020? De ce legea offshore ar putea fi considerat un act de trădare naţională? Ce înţelegeri subterane a făcut liderul PSD, Marcel Ciolacu, cu preşedintele PNL, Ludovic Orban? Ce înseamnă PNRR pentru România? Cine este responsabil de succesul sau insuccesul acestui plan? De ce ne-a respins Comisia Europeană proiectul PNRR? Vom mai putea lua bani europeni pentru irigaţii sau nu?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici