Ivan: Aştept DNA să se autosesizeze şi să-i pună pe susţinătorii lui Blaga să jure cu mâna pe Biblie

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, declară că, având în vedere acuzaţiile de fraudă existente la Convenţia PDL, se aşteaptă ca DNA să se autosesizeze şi să-i pună pe susţinatorii lui Vasile Blaga să jure cu mâna pe Biblie că au votat cu preşedintele PDL.

598 afișări
Imaginea articolului Ivan: Aştept DNA să se autosesizeze şi să-i pună pe susţinătorii lui Blaga să jure cu mâna pe Biblie

Cătălin Ivan (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"După alegerile din PDL, următoarea mişcare vine de la DNA. Având în vedere că la PDL tema fraudei este la ea acasă, mă aştept ca DNA să se autosesizeze, să ridice buletinele de vot şi apoi să-i pună pe susţinătorii lui Vasile Blaga să jure cu mâna pe Biblie că au votat cu preşedintele PDL. Mă aştept, de asemenea, ca acţiunea procurorilor să continue până ce votanţii lui Blaga se răzgândesc. Este un scenariu plauzibil, cunoscând antecedentele taberei care l-a vrut în continuare pe Traian Băsescu în fruntea PDL", declară Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat al PSD remis sâmbătă seară agenţiei MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici