Ivan, candidat la Preşedinţie: Principala ameninţare e criza politică. Azi avem un preşedinte care nu şi-a făcut treaba

Prezidenţiabilul Cătălin Ivan a afirmat că principala ameninţare la siguranţa naţională este criza politică permanentă în care se află ţara. El a susţinut că România are un preşedinte care nu şi-a făcut treaba.

108 afișări
Imaginea articolului Ivan, candidat la Preşedinţie: Principala ameninţare e criza politică. Azi avem un preşedinte care nu şi-a făcut treaba

Ivan, candidat la Preşedinţie: Principala ameninţare e criza politică. Azi avem un preşedinte care nu şi-a făcut treaba

„Principala ameninţare la siguranţa noastră naţională este criza politică permanentă în care se află România. Această stare de tensiune este transmisă între instituţiile publice, între stat şi societate. Înseamnă că azi avem un preşedinte care nu şi-a făcut treaba şi avem partidele pe care le avem!
Mesajul nostru este simplu: dacă votăm ce-am mai votat, vom avea ce-am mai avut”, a scris Cătălin Ivan, pe Facebook.

Prezidenţiabilul a adăugat că oamenii nu ar trebui să voteze ce au votat în trecut, cu speranţa că se va mai schimba ceva în România.

„Nu poţi să speri că votând aceiaşi oameni vei avea altfel de politică şi o situaţie mai bună în România”, a conchis Ivan.

Alegerile prezidenţiale au loc pe 10 noiembrie în ţară şi între 8 şi 10 noiembrie în străinătate. Totodată, potrivit Hotărârii adoptate de Guvern, al doilea tur urmează să aibă loc pe 24 noiembrie în ţară şi între 22 şi 24 noiembrie în Diaspora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici