Jipa, despre gestul de a-i da cu mir pe frunte lui Şova: A fost spontan, cred în nevinovăţia lui

Senatoarea UNPR Florina Jipa a declarat, miercuri, că gestul pe care l-a făcut în plenul Senatului, când i-a dat cu mir pe frunte lui Dan Şova, a fost unul spontan, precizând că este un om credincios şi crede în nevinovăţia colegului său, care este un ”băiat foarte pregătit”.

309 afișări
Imaginea articolului Jipa, despre gestul de a-i da cu mir pe frunte lui Şova: A fost spontan, cred în nevinovăţia lui

Jipa, despre gestul de a-i da cu mir pe frunte lui Şova: A fost spontan, cred în nevinovăţia lui (Imagine: Senat)

”Sunt un om credincios, am fost la Mormântul Sfânt şi eu cred, am un crez pe lumea asta. Toată viaţa am făcut dreptate, şi ca avocat, şi ca judecător, şi o voi face în continuare. ŞI nu voi sta niciodată în genunchi, pentru că aici s-a ajuns, să se stea în genunchi”, a spus senatoarea PSD, despre gestul pe care l-a făcut în plen, după votul privind încuviinţarea arestării preventive a lui Şova, când i-a dat acestuia cu mir pe frunte.

Florentina Jipa a mai spus că Şova este un ”băiat foarte bine pregătit”, precizând că ea crede în nevinovăţia acestuia.

”A fost un gest pur şi simplu spontan, nu am crezut că veţi da atâta amploare”, a mai afirmat Jipa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici