Joe Biden consideră o greşeală eliminarea măştilor de protecţie în Texas. Texanii spun adio restricţiilor

  • Joe Biden vede o greşeală în decizia eliminării măştilor de protecţie în Texas
  • Preşedintele american consideră măsura drept una "de tip Neanderthal"
  • De săptămâna viitoare, purtarea măştii nu va mai fi obligatorie în Texas
  • În plus, afacerile vor fi redeschise la 100% din capacitate
  • Masca de protecţie nu mai e obligatorie nici în Michigan, Louisiana sau Mississippi
2573 afișări
Imaginea articolului Joe Biden consideră o greşeală eliminarea măştilor de protecţie în Texas. Texanii spun adio restricţiilor

Sursa foto: profimedia

O gândire de tip Neanderthal. Aşa numeşte preşedintele Americii decizia unor guvernatori ca masca de protecţie să nu mai fie obligatorie. 

Întrebat dacă are vreun mesaj pentru conducătorii statelor Texas şi Mississippi, Joe Biden a spus că decizia reprezintă o mare greşeală. 

Joe Biden, preşedintele SUA: Uitaţi, sper că toată lumea a realizat până acum, aceste măşti chiar fac diferenţa. Şi ultimul lucru, ultimul lucru de care avem nevoie este gândirea "neanderthaliană" că între timp totul este în regulă, scoate-ţi masca, uită-o. Ieri am pierdut 511.874 de americani. Vom pierde alte mii. Acest lucru nu se va întâmpla, nu vom vaccina pe toată lumea până cândva în vară. 

De săptămâna viitoare, în Texas, masca nu va mai fi obligatorie, iar autorităţile nu îi vor mai putea amenda pe cei care nu o poartă. Măsura nu este văzută însă cu ochi buni de toţi texanii. 

Miranda Todd, locuitorTexas: Cred că trebuie să aşteptăm. Ar fi avut mai mult sens să mai aşteptăm măcar câteva luni, încă trei luni înainte de a elimina măştile. 

Tot de săptămâna viitoare, În Texas vor fi ridicate toate restricţiile din economie, iar magazinele şi restaurantele vor fi deschise 100%. Părerile antreprenorilor sunt împărţite. 

Sherri Andrus, antreprenor (proprietar butic): Le voi cere tuturor clienţilor să poarte în continuare masca, şi dacă vor alege să nu o facă sau se vor certa cu mine, atunci le voi cere politicos să îşi ceară scuze. 

Joe T. Lancarte, antreprenor (proprietar de restaurant): Chiar dacă va fi posibilă deschiderea la 100%, noi nu vom funcţiona la 100%. Nu ştim exact care va fi procentul, dar nu va fi de 100%. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici