Jurnalistul Mihai Gâdea, legat de candidatura sa la prezidenţiale: Am alte planuri

Directorul Antena 3, jurnalistul Mihai Gâdea, a declarat marţi seara, în emisiune, că informaţiile potrivit cărora ar fi testat de PSD pentru prezidenţiale şi că ar fi negociat în acest sens, sunt o manipulare.

1369 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul Mihai Gâdea, legat de candidatura sa la prezidenţiale: Am alte planuri

Jurnalistul Mihai Gâdea, legat de candidatura sa la prezidenţiale: Am alte planuri

"Eu am alte planuri de viitor. E pur şi simplu o nebunie", a declarat Mihai Gâdea.

Acesta a afirmat că informaţia este o manipulare.

"Niciodată nu am avut discuţii! Nu intenţionez să candidez, nu mă interesează acest subiect! O mai spun încă o dată şi sper să fie pentru ultima dată! Tare mult mi-aş dori să fie pentru ultima dată! Paranoia e o boală care se tratează, să inventezi lucruri care nu există. Am vrut să ştiţi de la mine (...) Există manipulări ieftine, asta e una dintre ele", a spus Mihai Gâdea.

Numele lui Mihai Gâdea a fost vehiculat ca fiind testat de PSD pentru prezidenţiale. Unii au avansat ideea că acesta ar fi favorit şi că ar putea ajunge în turul doi.

Taguri:
gadea,
prezedentiale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici