Kelemen, despre Orban: Nicio surpriză. Surpriză va fi dacă trece guvernul din prima încercare

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, referitor la desemnarea lui Ludovic Orba în funcţia de premier, că aceasta nu este o surpriză. „Surpriză va fi dacă trece guvernul din prima încercare, fiindcă dacă PSD nu susţine, nu are cum să treacă”, a spus liderul UDMR.

1306 afișări
Imaginea articolului Kelemen, despre Orban: Nicio surpriză. Surpriză va fi dacă trece guvernul din prima încercare

Kelemen, despre Orban: Nicio surpriză. Surpriză va fi dacă trece guvernul din prima încercare

Kelemen Hunor a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că nu este o surpriză desemnarea lui Ludovic Orban în funcţia de premier.

„Era de aşteptat că va fi desemnat preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu avem nicio surpriză. Surpriză va fi dacă trece guvernul din prima încercare, fiindcă dacă PSD nu susţine, nu are cum să treacă. USR nu va vota, ei au şi zis că vor anticipate. Discursul lui Orban, cele câteva propoziţii spuse, sunt corecte, sunt cuvintele asumate de către om politic, mai ales cele economice, dar trebuie văzute mai multe detalii din program, şi lista de miniştrii. În detalii se ascund problemele. Până nu vedem toate detaliile, mi se pare că nu putem avansa mai mult. Vom vedea dacă vor exista discuţii, deocamdată nu am avut nicio discuţie aplicată despre viitorul apropiat cu Ludovic Orban. Eu nu mă grăbesc, dacă el doreşte se va întâmpla”, a spus Kelemen.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, într-o declaraţie susţinută marţi la Palatul Cotroceni, că prim-ministrul desemnat este liderul PNL Ludovic Orban.

„Am decis să desemnez următorul prim-ministru al României în persoana domnului Ludovic Orban, preşedintele PNL, celui mai mare partid din opoziţie, promotorul principal al moţiunii de cenzură. Aşa e democratic corect, aşa se va întâmpla”, a declarat preşedintele României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici