Kelemen: Geoană şi Băsescu ar fi trebuit să înceapă campania cu scuze pentru guvernarea coaliţiei

Candidatul UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, la Deva, că Mircea Geoană şi Traian Băsescu ar fi trebuit să înceapă campania electorală cu scuze publice în faţa populaţiei pentru cele întâmplate în nouă luni de guvernare a coaliţiei.

25 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Geoană şi Băsescu ar fi trebuit să înceapă campania cu scuze pentru guvernarea coaliţiei

Kelemen: Geoană şi Băsescu ar fi trebuit să înceapă campania cu scuze pentru guvernarea coaliţiei (Imagine: Mediafax Foto)

"În cele nouă luni de Guvernare PDL-PSD s-a adâncit criza economică şi am avut parte de conflicte interminabile. Coaliţia de vis nu a reuşit să aducă nimic bun pentru populaţie. De aceea, cred că această campanie electorală ar fi trebuit să înceapă cu scuzele publice ale lui Mircea Geoană şi Traian Băsescu", a declarat, într-o conferinţă de presă, Kelemen Hunor.

El susţine că doar în acest fel locuitorii României ar fi avut parte de o campanie electorală "decentă, corectă şi de bun simţ".

"Cei care au răspuns de guvernare nu au fost responsabili şi au aruncat bila în terenul Parlamentului. Nu trebuie să se facă ping-pong cu responsabilitatea", a adăugat Kelemen.

Kelemen Hunor s-a aflat, sâmbătă, în judeţul Hunedoara, în campanie electorală.

Însoţit de europarlamentarul Iuliu Winkler, preşedintele UDMR Hunedoara, Kelemen Hunor s-a întâlnit, în cursul dimineţii, cu membrii comunităţii maghiare din zona Deva şi cu reprezentanţii celor 16 organizaţii locale ale Uniunii din judeţul Hunedoara. Programul electoral al candidatului UDMR mai include o întâlnire, sâmbătă după-amiază, la Petroşani, cu membrii comunităţii maghiare din Valea Jiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici