Kelemen Hunor, după ce un viceprimar din Cluj a fost găsit mort: Exprimăm compasiunea

  • Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a transmis un mesaj de condoleanţe după ce viceprimarul comunei Suatu, judeţul Cluj, a fost găsit, duminică, decedat.
  • Primele concluzii ale anchetei arată că acesta s-a sinucis.
898 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor, după ce un viceprimar din Cluj a fost găsit mort: Exprimăm compasiunea

Sursa foto: Facebook/Kelemen Hunor

„Am fost întristaţi să auzim despre moartea colegului nostru István Nagy. Ne exprimăm compasiunea faţă de locuitorii oraşului Suatu, din judeţul Cluj, şi faţă de familia viceprimarului decedat. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe István Nagy, condoleanţe celor dragi!”, scrie Kelemen Hunor, preşedintele UDMR.

Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată vineri despre plecarea voluntară a bărbatului în vârstă de 49 de ani, din comuna Suatu. Pentru depistarea acestuia, au fost organizate acţiuni de căutare, în care au fost angrenaţi atât poliţişti, cât si mijloace tehnice (drone) şi patrule chinotehnice. De asemenea, căutările au fost sprijinite de localnici, jandarmi, dar şi de voluntari din cadrul Cert.

István Nagy a fost găsit duminică, în jurul orei 10.30, fără viaţă, spânzurat, în extravilanul localităţii Suatu, judeţul Cluj. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici