Kelemen Hunor: Nu facem alianţe pre-electorale, ţinta pentru locale este de 200 de primari

UDMR nu va face alianţe pre-electorale în 2016, iar ţinta pentru alegerile locale este menţinerea numărului actual de primari, în jur de 200, a anunţat luni seara preşedintele partidului, Kelemen Hunor.

219 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor: Nu facem alianţe pre-electorale, ţinta pentru locale este de 200 de primari

Kelemen Hunor: Nu facem alianţe pre-electorale, ţinta pentru locale este de 200 de primari (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu vorbim de alianţe electorale, noi niciodată nu am făcut o alianţă pre-electorală, nu vom face nici în 2016. Pe de o parte, nu putem face o coaliţie fiindcă imediat sare pragul la 8%. Nu avem de ce să facem astfel de alianţe, astfel de coaliţii, trebuie să ne descurcăm prin forţa noastră proprie şi ne vom descurca", a declarat Kelemen Hunor la TVR.

Întrebat care este ţinta partidului său pentru alegerile locale, preşedintele UDMR a spus că obiectivul este să menţină numărul actual de primari.

"Dacă noi reuşim să menţinem în jurul cifrei de 200 de primari, cu patru, cinci primari mai mult sau mai puţin, înseamnă că ne-am făcut datoria. (...) În 2012, unde am câştigat, putem câştiga, dacă nu facem vreo greşeală în selecţia candidaţilor şi în campania electorală, putem câştiga toate primăriile, eventual putem să mai câştigăm două, trei, patru primării în plus", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici