Kelemen: În acest moment avem mai multe argumente pentru a rămâne la guvernare

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, luni, cu Uniunea a analizat sub toate aspectele rămânerea la guvernare şi trecerea în opoziţie, el arătând că, în acest moment, sunt mai multe argumente în favoarea menţinerii formaţiunii în Executiv.

222 afișări
Imaginea articolului Kelemen: În acest moment avem mai multe argumente pentru a rămâne la guvernare

Kelemen Hunor (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

”De ce suntem în Guvern în continuare? Fiindcă noi am analizat toate aspectele guvernării şi toate aspectele trecerii în opoziţie şi, în acest moment, am avut mai multe argumente pentru a rămâne, cu toate aceste probleme, în Guvern”, a precizat Kelemen, la o dezbatere.

El a arătat că UDMR este la guvernare în condiţiile în care PSD nu susţine proiectul autonomiei, pentru că nu a solicitat susţinerea acestuia nici social-democraţilor, dar nici altcuiva.

”Nici nu am cerut susţinerea PSD, nici a UNPR, nici a PC. Dar trebuie să vă spun că nu am cerut susţinerea colegilor noştri din PPE, a domnului Blaga, a domnului Iohannis sau a doamnei Udrea”, a spus Kelemen.

Întrebat de ce nu a solicitat această susţinere colegilor din PPE, Kelemen a răspuns: ”Fiindcă eu consider că în acest moment e mult mai important să discutăm cu societatea românească, cu sfera academică, cu specialiştii, cu formatorii de opinie decât să merg în campanie electorală la domnul Iohannis şi să-l încurc sau să mă duc la doamna Elena şi s-o încurc sau la domnul Ponta şi să-l încurc şi pe el. Nu am cerut sprijin, nu am de ce să spun că, dacă nu mă sprijiniţi cu acest proiect, atunci eu am plecat din Guvern”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici